How do I order a collar?

WATCH THE VIDEO BELOW 

Joy - In loving memory

Joy was onze eerste hond, een Engelse Cocker Spaniel, geboren op 22-04-2008 - overleden nét voor haar 13e verjaardag.
We kregen haar toen ze 4 maanden was, met een sociale achterstand, die we zo goed mogelijk geprobeerd hebben in te halen. Joy was heel aanhankelijk (vooral naar mij-Ann). Het was echt me and my shadow! 
We hebben heel veel leuke avonturen beleefd met Joy en heel veel vriendjes gemaakt, vooral westie en cocker spaniel vriendjes, omdat we weleens wandelingen hadden met een hele groep, Joy vond het allemaal geweldig!
Rond 2014 toen Joy 6 was kreeg ze last van haar zicht, wat later tot totale blindheid zou leiden, haar zenuwen achter de oogbollen waren aan het afsterven, er kon helaas niks aan gedaan worden.
Joy heeft zich heel goed kunnen aanpassen aan haar blindheid met wat aanpassingen bij ons thuis ging het prima!
Haar gehoor en reukvermogen waren nog beter geworden.
Helaas kreeg ze in 2011 last van haar oren, daar zat een zeer hardnekkige bacterie in en we hebben zo ongeveer 2 jaar lopen kwakkelen en dierenartsen bezoeken gehad totdat ze uiteindelijk een soort van depressief ervan werd, de oren waren echt flink ontstoken en dat is natuurlijk zeer pijnlijk, dat brak ons hart om haar zo te zien en we hebben de moeilijke beslissing moeten nemen om haar niet meer verder te laten lijden, hoe graag we het ook anders hadden gezien, het was voor haar ook beter.
Ik vergeet nooit meer haar zwiepende staartje op weg naar de DA, niet wetende dat dat haar laatste rondje was.....
Joy je was een bijzonder hondje en superlief we zullen je nooit vergeten